Arona-Logotype

Om Arona

Specialister på svenskt hundfoder sedan 1981

Fodret tillverkas av Arona Foderfabrik i småländska Sommen. Arona har tillverkat foder i över 40 år. Vårt kvalitetsmedvetande kombinerat med lång produktionserfarenhet och bra nät av råvaruleverantörer borgar för att du får en produkt som är bra för din hund.

Lika måna om hundens kosthållning som om vår egen

Näringssammansättning, smak och smältbarhet är A och O när det gäller hundmat. Det handlar ju inte bara om vad våra husdjur får i sig, utan vad de tillgodogör sig. Därför lägger vi stor vikt vid produktutveckling och har ett nära samarbete med agronomer och nutritionister i framställande av recept.

Det finns flera faktorer som påverkar hundens hälsa och välbefinnande, men egentligen bara en som vi som hundägare har fullständigt kontroll över: nämligen näringsintaget. Att en hårt arbetande hund behöver mer energi än en mindre aktiv säger sig självt. Därför anpassar vi sammansättningen av fodret till hundens aktivitetsnivå. Eftersom du känner din hund, och vet hur aktiv den är, blir det också lätt för dig att välja. Det är grunden i vår näringsfilosofi.

3 snabba om Arona

  • Svenskproducerat
  • Naturliga råvaror
  • 100% smakgaranti