Hund-Matte

Beställ valppaket

Beställningen bör göras senast när valparna är 5 veckor gamla.
Beräknad leveranstid är 2 veckor från det att beställningen har inkommit till oss.

Paketen skickas med Schenker Privat Ombud, vilket innebär att du får hämta paket hos ett ombud. Om du har uppgett ditt mobilnummer, får du ett sms när och var du hämtar paketet. Om du inte har en mobil, skickas det ett brev till dig istället. Om någon finns hemma på dagtid och kan ta emot paketet levereras det till din dörr. Ange i så fall detta i rutan för meddelande nedan.

Om du av någon anledning INTE hämtar ut paketet faktureras du återfrakten. Priset för detta varierar och beror på antalet paket du beställt. Kostnaden brukar ligga på ca 100 kr/paket. Valppaketen är reserverade för uppfödare som använder Axess foder i sin verksamhet.

Tack för din beställning och lycka till med din nya valpkull.

Kvittens för valppaket

När du får valppaket innehåller det ett kuvert med ” Kvittens för valppaket”. Det är en kvittens till varje valpköpare. Det är viktigt att du, som uppfödare, fyller i kvittenserna och skickar dessa, så snart du levererat valparna, dock senast 3 månader efter att du fått leverans av valppaketen. Arona bidrar endast med valppaket till sålda valpar.

Om kvittenserna inte skickas till Arona Foderfabrik, inom 3 månader efter leverans, debiteras uppfödaren med 300 kr (vilket motsvarar valppaketets värde) per utebliven kvittens.

Lycka till!